Eerste overwinning is een feit!

Match

T.W. United Volba

1 - 3

11/10/2014, 17:45

Groenenhoek

Report

Volba begon in een onuitgegeven veldbezetting, wat resulteerde in heel aanvallend voetbal en druk naar voor. Hieruit volgden heel wat kansen, maar telkens zat de keeper er goed tussen, was de afwerking niet op niveau, of stond het doelhout (tot 2x toe) in de weg.
De voetbalwet zegt dan dat je wel eens het deksel op de neus kan krijgen op die manier en zo geschiedde. Een snelle counter van TW United, voorzet vanop rechts en onhoudbaar binnengekopt. 1-0 achter, volledig tegen het spelbeeld in.

Volba had een aantal minuten later een zeer goed antwoord klaar, Tom Jonkers zette zich op links door, ging tot aan de achterlijn en lobte dan de uitgekomen keeper op magistrale wijze, terechte 1-1, tevens ook de ruststand.
De tweede helft begon Volba opnieuw met aanvallend voetbal, TW United bleef gevaarlijk op de counter loeren. Bart zette zich na een 15-tal minuten sterk door op rechts, haalde de achterlijn, legde dan af naar Marc, die de bal in 3 keer voorbij de keeper kreeg 😉
Na de 1-2 lagen we een 10-tal minuten onder, TW United ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, echt gevaarlijk werden ze nooit.
5 minuten voor tijd diende Tom Jonkers de genadeslag toe, lange bal naar de ingevallen Cédric, die kopte door tot bij Tom en alleen voor de keeper was het een koud kunstje. 1-3 de eindstand en een verdiende overwinning.
Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen Dynam B, de ideale gelegenheid voor onze 2e overwinning te boeken.
Speelden voor Volba: Sven, Robin DR, Bart, Robby, Wim, Kristof (60), Tom J, Dennis, Anthony, Gilbert, Marc (55). Cédric (15), Mick (10)

Start a Conversation